Powered by EverLive.net
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Script Code Highlighter Topics

TOPIC: It does not work in Joomla 3.8

It does not work in Joomla 3.8 5 years 1 month ago #313

  • sweta
  • sweta's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 111
  • Thank you received: 6
  • Karma: 0
jstuardo wrote:
Unfortunately it still does not work.

I have explicitly removed previous version and i checked that scriptcodehighlighter folder was removed from plugins folder.

Then, I installed he new version.

After installation, I saw something that is strange to me.

Please see the attached screenshot.


There are 4 more entries in Extension Manager: Button - Script Code Highlighter (GeSHi), Content - Script Code Highlighter (GeSHi), pkg_scriptcodehighlighter, Script Code Highlighter!. First 2 are disabled by default, so I have enabled them.

Last entry is the Script Code Highlighter menu item. When I go to that option, a blank page with the text "Script Code Highlighter" appears.

To test, I opened the document and re-save it, but it did not work either.

Article has this text inside it:
<p>El c&oacute;digo resultante hasta el momento es:</p>
<pre xml:lang="csharp">[code]
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Text;
using System.Web;
using System.Web.UI;
using System.Web.UI.WebControls;
using System.Drawing;
namespace Desytec.Web.UI.WebControls
{
    [ToolboxBitmap(typeof(RutValidator), "RutValidator.bmp")]
    [ToolboxData("&lt;{0}:RutValidator runat=\"server\"&gt;&lt;/{0}:RutValidator&gt;")]
    public class RutValidator : BaseValidator
    {
    }
}
</pre>
<p> </p>
[/code]

What else may I try?

Regards
Jaime

Whichever plugin has author as Amreeta Ray those are ours. In order to get the exact error can you paste the source code of your page in pastebin.com as it wont strip any tag. i hope you know how to get source code in tinymce editor. It will be under tools menu.
Joomla Extensions Directory Listings

extensions.joomla.org/profile/profile/details/176905
The administrator has disabled public write access.

It does not work in Joomla 3.8 5 years 1 month ago #314

  • sweta
  • sweta's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 111
  • Thank you received: 6
  • Karma: 0
I looked at the previous source code that you had attached here and I found out that you have looped the code tag. You used code inside another code which will not work properly.
Joomla Extensions Directory Listings

extensions.joomla.org/profile/profile/details/176905
The administrator has disabled public write access.

It does not work in Joomla 3.8 5 years 1 month ago #315

  • jstuardo
  • jstuardo's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 14
  • Karma: 0
Really?

I don't think so. The problem was in this forum. When I posted the code, forum interpreted the code tag so you thought it is looped, but it is not.

Please see the attached screenshot:



Regards
Jaime
The administrator has disabled public write access.

It does not work in Joomla 3.8 5 years 1 month ago #316

  • jstuardo
  • jstuardo's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 14
  • Karma: 0
What happen to this forum? I have attached an image but it was not actually attached.

Here it is again:
The administrator has disabled public write access.

It does not work in Joomla 3.8 5 years 1 month ago #317

  • jstuardo
  • jstuardo's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 14
  • Karma: 0
This forum has more bugs maybe.... my PNG file is not being attached....

I will try to paste the code again:

< pre xml:lang="csharp" >[ code ]
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Text;
using System.Web;
using System.Web.UI;
using System.Web.UI.WebControls;
using System.Drawing;
namespace Desytec.Web.UI.WebControls
{
[ToolboxBitmap(typeof(RutValidator), "RutValidator.bmp")]
[ToolboxData("<{0}:RutValidator runat=\"server\"></{0}:RutValidator>")]
public class RutValidator : BaseValidator
{
}
}[ /code ]< /pre >
The administrator has disabled public write access.

It does not work in Joomla 3.8 5 years 1 month ago #318

  • sweta
  • sweta's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 111
  • Thank you received: 6
  • Karma: 0
jstuardo wrote:
This forum has more bugs maybe.... my PNG file is not being attached....

I will try to paste the code again:

< pre xml:lang="csharp" >[ code ]
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Text;
using System.Web;
using System.Web.UI;
using System.Web.UI.WebControls;
using System.Drawing;
namespace Desytec.Web.UI.WebControls
{
[ToolboxBitmap(typeof(RutValidator), "RutValidator.bmp")]
[ToolboxData("<{0}:RutValidator runat=\"server\"></{0}:RutValidator>")]
public class RutValidator : BaseValidator
{
}
}[ /code ]< /pre >
It is a safety feature that stops you from posting an image file. Thats why I asked you to put your code in pastebin.com and send me the link. Anyways the code you provided works fine for me in my Joomla 3.8.1 setup. Now I think I need to look into your administrator side to check what the real issue is as no other similar reports have been made. If you can send admin login details or atleast frontend editing do let me know first. I will tell you my email id on which you can send the credentials.
Joomla Extensions Directory Listings

extensions.joomla.org/profile/profile/details/176905
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.248 seconds
Powered by Kunena Forum